Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

JLG Detectives

Escriu-nos On som

Detectius privats a Tarragona

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Troba en JLG Detectius compta amb excel·lents professionals, tots ells caracteritzats per la seva absoluta discreció portem més de 31 anys d'experiència en el sector i seguim mirant cap al futur. Nostra Llicencia nº 350 fuè la primera concedida a la província de Tarragona en 1987 fundada en José Luis González Pallejà. Ens dediquem a la recerca privada especialitzats en els sectors empresarial i familiar. 

Comptem amb mètodes minuciosos, eficaços i amb col·laboradors en els instituts forenses amb la més alta tecnologia, la qual cosa ens ajuda a aconseguir les proves decisives per a la resolució del problema plantejat, comptem amb un equip de professionals que no deixen gens a l'atzar, i amb un bagatge que ens permet oferir als nostres clients les garanties en la consecució dels seus objectius. A més comptem amb el respatller d'excel·lents professionals de diferents àmbits de la recerca, per als advocats la nostra agència dóna un veritable punt de suport ja que subministra les proves fidedignes que poden significar la resolució d'un cas.

Per la nostra gran experiència abastem tots els camps de la recerca, per comptar amb un equip de professionals d'alta formació, per la seva col·laboració estreta amb criminalistes i perits, per la seva xarxa de contactes desenvolupada després de llargs anys, som un gran punt de suport per a empreses, advocats i particulars. Si necessites més informació, crida'ns i t'ajudarem!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de la Unió, 5 2º 1ª 43001 Tarragona
Carrer de la Unió, 5 2º 1ª 43001 Tarragona
feu clic per a copiar el mailemail copied