Publicado: 11 de Marzo de 2019

UNS 25 ENCAPUTXATS ASSALTEN UN CENTRE DE MENORS NO ACOMPANYATS

És el segon assalt a un alberg d’aquestes característiques en menys d’una setmana
RAC 1 https://www.rac1.cat/info-rac1/20190310/46959063188/encaputxats-assalt-castelldefels-centre-de-menor...

Segon assalt en menys d’una setmana a un centre on viuen menors no acompanyats. Aquest segon cas va passar dissabte al vespre a Castelldefels, al Baix Llobregat. Uns 25 encaputxats van entrar a l’equipament de Cal Ganxo. Van fer diverses destrosses materials i van intentar agredir als joves i també als educadors.

Un dels menors va haver de ser traslladat a l’Hospital de Viladecans i dos professionals del centre van haver de ser atesos per contusions. La Conselleria de Treball, Afers socials i Família ha condemnat l’assalt i ha anunciat que posarà una denúncia a la Fiscalia de delictes d’odi. La Generalitat es personarà com a acusació particular.

Ha estat un atac detestable per violent, intolerable per injust i del tot contrari al sentir majoritari de la societat catalana

Chakir El Homrani Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

A finals de la setmana passada una persona va entrar amb un matxet a una casa de colònies de Canet de Mar on també hi ha allotjats diversos menors no acompanyats. Els educadors el van retenir fins que va arribar la policia.