Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

Detectives en Tarragona Abusos sexuales

Publicado: 27 de Marzo de 2019

DOS HOMES ABUSEN SEXUALMENT D'UNA DONA SOTA EFECTES DE NARCÒTICS A REUS

Un dels acusats s'enfronta a 7 anys de presó, mentre que l'altre a 3
TarragonaDigital Redacció https://tarragonadigital.com/reus/dos-homes-abusen-sexualment-dona-efectes-narcotics-reus?bot=multi3&fbclid=IwAR39rMm06VvbiKAByAYllOQPi8QHcjmJFGkHbi5KH5x_OKXufs0lhk6r9eA

L'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà un cas de violació a una dona a la ciutat de Reus. Dues persones estan acusades per aquests fets, que van succeir la nit del 18 al 19 de novembre del 2016 i el judici començarà a finals del pròxim mes d'abril. Un dels acusats s'enfronta a set anys de presó i l'altre a tres anys.

 Violen una dona utilitzant narcòtics

Els fets es remunten a l'any 2016, en una nit en què la dona va sortir de festa amb els seus amics i amigues. Passades les sis de la matinada, van decidir anar fins a un altre local d'oci nocturn de la ciutat de Reus on es va trobar amb els dos processats per violació. 

Els acusats, un home, de 44 anys i nacionalitat romanesa, i un altre de 51 anys i nacionalitat espanyola, es trobaven en aquest local. En aquest sentit, segons la Fiscalia, el primer dels processats, va introduir a la beguda de la víctima, una substància d'efectes narcòtics.

Aquests fets van provocar que la víctima quedés inconscient i això ho va aprofitar l'home de nacionalitat romanesa quan, després de treure-li la roba, la va violar. D'altra banda, l'altre acusat de nacionalitat espanyola, aprofitant la situació, també va intentar fer-ho col·locant-se damunt seu per violar-la i fent-li tocaments, però la dona va recuperar la consciència abans que hi hagués penetració.

Presó preventiva per un dels acusats

L'home de 44 anys està acusat per un delicte d'abús sexual amb penetració i el de 51 anys, d'abús sexual en grau de temptativa. Tanmateix, el de nacionalitat romanesa, està en presó preventiva des d'octubre de 2017. En aquest sentit, el fiscal també demana pagar una indemnització a la víctima de 18.000 euros.

Segons la Fiscalia, en les analítiques que se li van fer a la dona, se li van trobar mostres de dos fàrmacs que tenen propietats amnèsiques i narcòtiques. 

Per aquest motiu, el ciutadà romanès s'enfronta a set anys de presó més set de llibertat vigilada, mentre que l'espanyol s'enfronta a tres anys de presó i cinc de llibertat vigilada.


haz clic para copiar mailmail copiado