Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

Detectives Privados en Tarragona Menores

Publicado: 11 de Marzo de 2019

UNS 25 ENCAPUTXATS ASSALTEN UN CENTRE DE MENORS NO ACOMPANYATS

És el segon assalt a un alberg d’aquestes característiques en menys d’una setmana
RAC 1 https://www.rac1.cat/info-rac1/20190310/46959063188/encaputxats-assalt-castelldefels-centre-de-menor...

Segon assalt en menys d’una setmana a un centre on viuen menors no acompanyats. Aquest segon cas va passar dissabte al vespre a Castelldefels, al Baix Llobregat. Uns 25 encaputxats van entrar a l’equipament de Cal Ganxo. Van fer diverses destrosses materials i van intentar agredir als joves i també als educadors.

Un dels menors va haver de ser traslladat a l’Hospital de Viladecans i dos professionals del centre van haver de ser atesos per contusions. La Conselleria de Treball, Afers socials i Família ha condemnat l’assalt i ha anunciat que posarà una denúncia a la Fiscalia de delictes d’odi. La Generalitat es personarà com a acusació particular.

Ha estat un atac detestable per violent, intolerable per injust i del tot contrari al sentir majoritari de la societat catalana

Chakir El Homrani Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

A finals de la setmana passada una persona va entrar amb un matxet a una casa de colònies de Canet de Mar on també hi ha allotjats diversos menors no acompanyats. Els educadors el van retenir fins que va arribar la policia.

haz clic para copiar mailmail copiado