Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

Detectives Privados Prisión

Publicado: 11 de Febrero de 2019

45 ANYS DE PRESÓ PER AL CAÇADOR DEL DOBLE CRIM D'ASPA

El condemnat haurà d’indemnitzar els familiars amb més d’un milió d’euros.
ACN - Laura Cortés  RAC 1 https://www.rac1.cat/info-rac1/20190211/46363946278/aspa-preso-45-anys-condemna-doble-crim.html

Condemnat a 45 anys de presó el caçador del crim d’Aspa. Ho ha decidit el jutge després que el tribunal popular el considerés culpable de l’assassinat dels dos agents rurals, ara fa dos anys. Són 22 anys per cadascun dels crims, més un altre pel delicte de tinença il·lícita d’armes.

A finals de gener, el tribunal popular el va declarar culpable d’assassinat amb traïdoria. Ara només faltava que l’Audiència de Lleida en concretés la condemna. Són 45 anys de presó per dos assassinats amb traïdoria i tinença il·lícita d’armes. El condemnat també haurà d’indemnitzar els familiars dels dos agents rurals morts amb més d’un milió d’euros.

Tot i que la defensa va intentar convèncer el tribunal que l’home tenia una malaltia mental, el jurat no s’ho va creure. L’altre acusat, el titular de l’arma amb què el caçador va matar els dos agents, l’han condemnat a nou mesos de presó per tinença il·lícita d’armes.

haz clic para copiar mailmail copiado