Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

JLG Detectives.es Conspiración

Publicado: 15 de Abril de 2019

L’excomissari Villarejo, acusat de provocar el foc a la torre Windsor per destruir proves contra el BBVA

Anticorrupció havia demanat la informació en qüestió el dia abans de l’incendi

RAC 1  

https://www.rac1.cat/info-rac1/20190212/46414045665/lexcomissari-villarejo-acusat-de-provocar-el-foc-a-la-torre-windsor-per-destruir-proves-contra-el-bbva.html

El jutge del cas Villarejo reclama al digital Moncloa.com els documents que vincularien l’excomissari amb l’incendi de la torre Windsor de Madrid el 2005.

Segons els documents que ha publicat aquest matí Moncloa.com, l’excomissari Villarejo podria estar al darrere de l’incendi. Tot plegat, per destruir unes proves comprometedores per l’expresident del BBVA, Francisco González.

Moncloa.com assegura que ha tingut accés a uns documents en què Villarejo va anotar “acció final” amb una frase contundent: “eliminar els rastres documentals de la Signatura d’Auditoria DEL” en referència a l’empresa Deloitte, que té les oficines a la torre Windsor.

Aquests documents podrien haver implicat González en un desfalc de 4 milions i mig d’euros. Anticorrupció havia demanat tota aquesta paperassa a Deloitte el dia abans de l’incendi.

Villarejo ho nega tot

José Villarejo nega cap responsabilitat en l’incendi, ara fa 14 anys. El seu advocat ha difós un comunicat, en què l’excomissari desmenteix que ningú li fes l’encàrrec de destruir documentació. Això després que Moncloa.com, publiqués documents que vincularien Villarejo amb el foc.


haz clic para copiar mailmail copiado